COMMON WHITE GIRL TAG

Mijn eerste blog post op mijn eigen blog. Ik heb gekozen voor een tag omdat je me dan beter kan leren kennen. Ik wens jullie heel veel plezier met het lezen van deze blog post, hopelijk ben ik niet zo common als de meeste White girls.

Ik verontschuldig mij alvast voor het feit dat er typfouten in mijn antwoorden kunnen zitten. Ik ben 100% Nederlands maar helaas is de Nederlandse taal voor mij niet weggelegd.

 • Favoriete Starbucks drankje?

Momenteel is dat een “Caramel Frappuccino”, er bevindt zich geen Starbucks in de buurt van mijn woonplaats. Ik drink dan ook alleen maar een drankje wanneer ik in Amsterdam en omstreken ben. In september ga ik een opleiding in Diemen volgen, dit houdt in dat ik aardig wat bezoekjes ga maken aan een station in Amsterdam om een heerlijk drankje te halen bij Starbucks.

 • Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?

Niet zo erg lang, tenminste ik vind het zelf niet lang. Binnen een uur ben ik gedoucht, aangekleed en heb ik gegeten.

 • Hoeveel selfies maak je op een dag?

Ligt er aan hoe ik er uit zie en of ik mijn dag heb.
Dieptepunt: 0, hoogtepunt: 5.

 • Hoeveel Instagram-followers en -foto’s heb je?

Momenteel staat de teller op 459 foto’s en 182 volgers. Ik heb laatst mijn Instagram account opgeschoond, ik had veel van die Amerikaanse volgers die vervolgens keer op keer spamreacties plaatsen. Momenteel heb ik een beveiligd account, hashtags helpen me dus niet voor meer likes maar het houdt wel de rare reacties weg :).

 • Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?

Nee!

 • Draag je kledingstukken vaker dan één keer?

Absoluut, als ik dat niet zou doen dan kan ik om de 3 dagen wel de wasmachine aanzetten.

 • Ben je racistisch?

Nee, iedereen is mooi op zijn eigen manier. Het maakt me niks uit wat voor huidskleur, geloofsovertuiging je hebt of uit welk land je komt. Iedereen heeft recht op leven, het ligt aan jezelf wat je er van maakt.

 • Instagram, Twitter of Tumblr?

Instagram: Ja,      Iamcilly.

Twitter:      Ja,      Priseasy, ik doe eigenlijk niks met dit account. Ik kan hem beter verwijderen.

Tumblr:     Nee

 • Wat doe je het grootste deel van je tijd?

Momenteel heb ik zomervakantie. Dit houdt in veel werken, chillen of series kijken. Ik ben een seriemagnaat, ik volg erg veel series vanuit Amerika. Can’t blame a girl, in de zomervakantie is het toegestaan!

In september ga ik beginnen met een Hbo-opleiding. Dan zullen mijn dagen er anders uit gaan zien. Overdag en ’s avonds zal ik veel bezig zijn met school en in het weekend werken.

 • Wie zijn je favoriete YouTubers?

Heel veel Nederlandse bloggers/YouTubers.

– Beautygloss
– Beautylab
– DisforDazzle
– Foodgloss
– Misslipgloss
– Nikkietutorials
– VeraCamilla

 • Hoe vaak doe je je nagels?

Het ligt er aan hoe goed mijn vorige nagellak blijft zitten en hoe slecht mijn nagels er aan toe zijn. Meestal doe ik ze één keer per week.

 • Ben je een shopaholic?

Ik ben voornamelijk een online shopper. Het is zo handig om op een website te winkelen, veel overzichtelijker en een stuk rustiger dan in een winkel. Ik ben een grote fan van H&M, ik verkies dan ook vaak hun website boven de winkel. Wat ik wel jammer vind is dat het aanbod van hun website dat hebben ze vaak niet in de winkel en vice versa.

 • Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?

Dat is een hele goede vraag, zeker wel meer dan 10 keer ?!

 • Heb je veel kleding?

Redelijk veel, momenteel puilt mijn kast uit. Hij is toe aan een opruimbeurt maar een meisje/dame/vrouw zal altijd zeggen dat er meer kleding bij kan.

 • Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Alleen als het er mooi uit ziet  zoals eten in een restaurant of als ik zin heb om een Snapchat te versturen.

 • Draag je elke dag make-up?

Nee, vaak alleen als ik ergens heen ga (winkelen, uiteten, bioscoop etc.). Ben ik mijn bed niet uit te branden ’s morgens, wat vaker gebeurt dan dat ik lief heb dan loop ik zo het huis uit met alleen een dagcrème op mijn gezicht.

 • Hoe stijl je meestal je haar?

Als ik haast heb dan draag ik het vaak in een staart of een knot. Ik draag mijn haar nauwelijks los en als ik het los draag dan doe ik het in de loop van de dag vaak vast.

 • Zie je er altijd presentable uit?

Niet altijd, ik ben een voorstander van comfortabele kleding. Je zal mij dan ook wel vaak in een joggingsbroek zien lopen.

 

Ik ben benieuwd of jullie je kunnen herkennen in mijn antwoorden!

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s