MUZIEK ON REPEAT

Als ik 1 ding zou mogen meenemen naar een onbewoond eiland dan kies ik voor mijn goed gevulde iPod. Ik ben een grote muziekfanaat. Mijn smaak varieert van Dance tot Hip-Hop & R&B en nog meer genres. Vandaag deel ik mijn top ‘s met jullie in verschillende settings.

 

large-34


Top 5        Work-out modus

Je kent het wel, “ik moet iets actiefs doen maar ik heb geen zin”. Mijn probleem elke keer weer. Gelukkig helpt muziek mij altijd met oppeppen. Ik heb een speciale afspeellijst aangemaakt op mijn iPod, aanzetten die handel en gaan met die banaan!

Mijn top 5 tijdens het sporten:

Beyoncé – Grown Woman

Chris Brown – Bassline

Chris Brown – Trumpet Lights

Iggy Azalea – Work

Rihanna – Drunk in love


Top 5        Relax modus

Mijn meeste favoriete modus is de relax modus. Ik probeer ook zoveel mogelijk te relaxen en niet te stressen. Muziek heeft een grote factor hier in, als ik lekker op de bank of in bed lig dan draai ik rustige muziek. Ik val ook vaak met muziek in, in slaap.

Mijn top 5 tijdens het relaxen:

Alle liedjes van Sam Smith

Ed Sheeran – Runaway

Ed Sheeran – Afire love

Frank Ocean – Swim good

Chris Brown – Don’t judge me

Top 5        Concentratie modus

Gek genoeg draai ik drukke muziek wanneer ik me moet concentreren. Zeker als ik in de auto zit, als het laat en donker is dan zet ik SLAM!FM aan, ik kan niet beschrijven hoe heerlijk dat voelt!

Mijn aparte keuzes voor mijn top 5 om me te concentreren:

Jay-Z ft. Kanye West – No church in the wild

Jay-Z ft. Kanye West – Who gon stop me

Justin Timberlake – Don’t hold the wall

Justin Timberlake – Only when I walk away

Imagine Dragons ft. Kendrick Lamar – Radioactive

Top 5        Girl modus

Geen beschrijving nodig, cheesy liedjes die je beter doen voelen. Liedjes die je doen dansen achter gesloten deuren. Het zijn eigenlijk meer liedjes die je niet in het bijzijn van andere mensen moet spelen.

Mijn top 5 cheesy girl liedjes:

Rihanna ft. Nicki Manaj – Raining men

Nicki Manaj – Pills N Potions

Beyoncé – Partition

Beyoncé – Rocket

Miguel – Adorn

Top 5        Auto rijden modus

Auto rijden modus, liedjes die je doen meezingen. Poe, wat een keuzes allemaal. Dit zijn liedjes die ik moet draaien met mijn ramen dicht anders kijkt iedereen me raar aan. Ja, dat is al vaker gebeurt, ik spreek uit ervaring..

Mijn top 5 voor tijdens het autorijden:

Drake – Crew love

Magic! – Rude

Usher – Climax

Beyoncé – Blow

Kendrick Lamar – B*tch, don’t kill my vibe

Muziek verschilt per persoon, iedereen houdt van een ander genre. Ik hou van meerdere genres, het verschilt per maand wat ik leuk vind. Vaak ligt het ook aan de muziek dat uitgebracht wordt en het seizoen bepaald ook veel! In de zomer draai je natuurlijk andere muziek dan in de winter!

Ik hoop dat je dit artikel met plezier hebt gelezen!

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s