WERKEN BIJ DE HEMA

Inmiddels werk ik al twee jaar bij de Hema. De tijd is zo voorbij gevlogen, het blijkt maar weer als je het naar je zin hebt dan maakt tijd niets uit. Wat een liefde heb ik voor dit bedrijf, van de vaste klanten tot mijn vaste stekkie achter de kassa en mijn collega’s. Klik op lees verder en lees waarom ik de Hema zo leuk vind!

IMG_20140512_154334

Ten eerste; Hema is een super leuke werkgever! Uiteraard zijn er richtlijnen waar je, je aan moet houden maar waar je vrijheid wilt hebben kan je dat krijgen. Er is een bepaald winkelbeeld dat geldt voor de Hema maar als je iets anders wilt doen is dat niet erg. Op sommige momenten moet je creatief zijn om dingen te verkopen, soms brengt het de creatieveling in mij naar boven.

Ten tweede; Mensen werken omdat zij geld nodig hebben, bij mij is dat ook wel zo maar ik vind collega’s ook erg belangrijk. Je moet natuurlijk wel met ze over weg kunnen, is dit niet het geval dan werk je ook minder hard en met weinig plezier. Ik vind mijn collega’s van het filiaal waar ik werk geweldig, ze zijn net zo gek als mij en dat maakt een lange werkdag erg leuk. Er is geen saaie dag bij, elke dag dat ik werk creëer ik weer een lachspier ergens volgens mij.

Ten derde; Ik ben SUPER blij met mijn personeelskorting pas, het is maar een klein beetje korting maar alle kleine beetjes helpen! Ik ben een Hema fan dus ik koop elke maand wel wat. Het assortiment is zo breed dat je altijd wel kan slagen. Ergens ben ik blij dat ik in een klein filiaal werk, want ik in een groot filiaal, dat zou niet goed gaan. Dan ben ik bang dat ik de halve winkel leeg koop, goede zaken voor de Hema maar iets minder goede zaken voor Bassie.

_________

De Hema heeft veel vaste klanten, van jong tot oud van man tot vrouw. In ons filiaal heb je veel vaste klanten, voornamelijk omdat we in een klein dorp zitten. Het is leuk om te zien dat mensen zo trouw zijn aan je winkel. Vaak wordt er ook naar bepaalde artikelen gevraagd die wij niet verkopen maar ze proberen het toch omdat ze de Hema liever steunen dan een andere winkel. Zoals ik al zei, Hema liefde! De Hema is echt zo’n winkel waar niemand zonder kan, het is ook niet voor niks een paar keer genomineerd als onmisbare winkel in Nederland.

Nou werk ik nog maar twee jaar bij de Hema maar het is leuk om de ontwikkeling van het bedrijf te zien. Hema goes Europe! Ze zitten nu in diverse landen, denk aan België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Groot Brittannië.
In de vakantie heb ik meerdere klanten gehad die inmiddels zijn geëmigreerd naar een ander land en een paar weken vertoeven in Nederland. Wat kwamen zij doen? Ze kwamen speciaal de Hema in om een paar dingen te kopen die ze thuis niet hadden, denk aan drop, stroopwafels etc.. Die klanten zijn waarschijnlijk opgegroeid met Hema en vervolgens missen ze dat in het buitenland. Misschien kan je spreken van nostalgie maar ik vind het leuk om te zien.

Een paar voordelen van de Hema in het algemeen:

 • Goede prijs en kwaliteitsverhouding!
 • Breed assortiment
 • Ze verkopen van alles wat, zeker in een groot filiaal
 • De kwaliteit van de spullen zijn in orde, de artikelen blijven lang mooi
 • De winkels zijn praktisch qua aanbod en qua indeling
 • Sinds kort heeft de Hema een nieuw winkelbeeld, erg mooi!!
 • De Service bij de Hema is altijd prima, over een retourtje wordt nooit moeilijk gedaan
 • De acties van de Hema zijn leuk en praktisch. Per folder wordt er echt aan het gezin gedacht, je kan het gezin altijd van dingen voorzien die samen in de actie zijn.
 • Voor vele klanten een onmisbare winkel, dit geldt ook voor mij!
 • De prijzen zijn aantrekkelijk

1459892_664600723581048_1810315587_n

Ik ben blij met de Hema en ik ben blij bij de Hema!

Wat vindt jij een onmisbare winkel? Voor mij is het de Hema 🙂

Liefs,

Priscilla

Advertenties

2 gedachtes over “WERKEN BIJ DE HEMA

 1. Hi Priscilla
  Wat onwijs leuk om dit te lezen!
  Wij zijn ook enorm blij met jouw, en dat over die lachspier ja daar kan ik over mee praten.

  Gewoon top team en top winkel

  Groetjes Maris

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s