LIEFDE VOOR MISS SPORTY NAGELLAK

Deze blogpost typ ik momenteel met vers gelakte en korte nagels. Na anderhalve week heb ik mijn nagels op nieuw gelakt omdat ik mijn zwarte met gouden nagels zat was. Miss Sporty nagellakjes, wat hou ik er van! Klik op lees verder voor hoe of wat.

20140813_185032

Twee weken geleden liep ik in de Etos met het doel om een mooie rode nagellak te kopen. Nou vind ik Miss Sporty een heerlijk en goedkoop nagellak merk dat goed blijft zitten. Die dag kocht ik een mooie rode nagellak met de bevinding dat ik thuis het lakje al had. Ach, je kan nooit te veel rode nagellak hebben. Op bovenstaande foto kan je zien welke nagellakjes ik allemaal heb van Miss Sporty. Ik heb aardig wat nagellak thuis, een hele la vol maar ik neig elke keer weer naar dit merk.
Het komt puur door het feit dat de lak met een goede topcoat, 1 tot 2 weken mooi op mijn nagels blijft zitten. Ik moet dan niet te veel gewerkt hebben want dan red ik het geen week, hoe duur de nagellak ook is!

Nu had ik ruim ander halve week geleden een combinatie van twee lakjes op mijn nagels gedaan. Vervolgens heb ik hier mijn Sally Hansen topcoat over heen gelakt en het zat er tot nu toe nog perfect op. Ik werd alleen wel de zwarte kleur zat dus het werd tijd voor een nieuwe kleur. Nadat ik de lak er af had gehaald zag ik pas hoe lang mijn nagels waren geworden. Lang leve goede goedkope nagellak! Het beste nagelgroei middel ooit!

Ik ben fan van Miss Sporty, het is spot goedkoop (adviesprijs bij de Etos is vanaf €1,99,-), er zijn veel verschillende kleurtjes dus voor ieder wat wils.

Soms kan je zo blij zijn met iets! Ik snap dat mensen fan kunnen zijn van Chanel, Mac, Bourjois, Max Factor etc. Maar ik ben gewoon fan van Miss Sporty, heerlijk goedkoop en het past perfect in mijn budget. Deze prijsjes zijn nog wel eens een nieuwe nagellak waard! Alhoewel, ik heb zoveel nagellak dat ik er nooit één op zal maken ben ik bang..

Van welk merk kan jij nou echt blij worden?

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s