DINGEN DIE OP DE KALENDER STAAN

Er zijn drie dingen die momenteel op mijn kalender waar ik erg naar uit kijk! Klik op lees verder en lees waar ik me op verheug.

20 September, Damloop by night
Iedereen die uit de Zaanstreek en omstreken komt kent het evenement de Dam tot Damloop wel. Nou zeg ik al een tijdje, ik zou hem best graag willen rennen alleen ik ben geen hardloper.. Dit jaar is het een jubileum editie en hebben ze de Damloop by night 4 Engelse mile toegevoegd aan het evenement. Toen ik dit was werd ik helemaal enthousiast, elk jaar als ik de Dam tot Damloop kijk op de buis zie je iedereen kapot gaan. Vaak is het super warm waardoor je er al snel doorheen zit. Deze run is ’s avonds en het is een stuk minder dan de ‘normale’ afstanden van de dam tot damloop. Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ik heb me ingeschreven! Lichtelijk spijt want het is 6,4 kilometer, maar ik zal hem gaan rennen. Het zal wel met intervallen zijn maar hé, ik kan zeggen dat ik een keer de dam tot damloop heb gerend. 1 ding minder op mijn bucketlist!

12 Oktober, Ajax Foundation Run
Dit is een nieuw hardloopevenement. Ik zag een plaatje voorbij komen op Instagram en ik was meteen geïnteresseerd. Vervolgens heb ik op de website gekeken, ik heb er een nachtje over geslapen en de volgende ochtend heb ik me ingeschreven. Ten eerste ben ik een Ajacied, ten tweede eindig je in de Arena (hoe vet?!) en ten derde is het voor het goede doel. Dit hardloopevenement ga ik 5 kilometer rennen, dit moet ik over 2 maanden toch wel achter elkaar kunnen rennen. Ik vind het vooral bijzonder omdat het een nieuw evenement is en het is deels voor het goede doel en de eindstreep is zeer bijzonder gelegen. Ik heb hier vooral zin in!

30 Oktober, Concert John Legend
Op 30 oktober gaan we met zijn vijven naar het concert van John Legend. Het nummer ‘ordinary people’ heb ik vroeger grijs gedraaid. Man oh man wat kan hij zingen zeg! Ik denk dat hij veel ballads gaat zingen want de hele Ziggo Dome is gevuld met zitplaatsen. Ik denk dat het heel intiem zal zijn, dat hoop ik tenminste! Mijn gezelschap voor de avond van 30 oktober is top en hopelijk is Johnnie ook top!

Ik hoop snel weer wat andere leuke dingen toe te voegen aan mijn agenda! Waar kijk jij naar uit?

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s