ALS IK AL HET GELD VAN DE WERELD HAD, WAT DAN?

Dit is een leuke blog post waarbij ik heerlijk kan fantaseren. Als ik al het geld van de wereld had, wat zou ik dan doen?! Klik op lees verder en lees hoe ver mijn fantasie gaat 8-).

large20

Mocht ik al geld van de wereld op mijn bankrekening hebben staan dan vind ik het nog wel belangrijk om mijn school af te maken. Ja ik heb een Mbo diploma, nee daar zal ik nooit iets mee gaan doen. Geld is tijdelijk en een diploma is voor altijd tenzij het gestolen wordt.. De reden hoe ik rijk word maakt mij niks uit, zolang het geld maar kan branden op mijn rekening terwijl ik nog op school zit vind ik het prima. Natuurlijk zal ik wel geld gaan spenderen, want geld moet rollen!

Het eerste wat ik ga doen is een mooie auto kopen. Ik ben erg tevreden met de auto die ik nu heb, het brengt me waar ik heen wil maar hé 21 jaar en een dikke vette Mercedes onder je kont, ik zeg daar geen nee tegen!! Een G-klasse is de droom maar een mooie nieuwe A-klasse voldoet ook al aan mijn wensen, als het maar een automaat is. Ja ik heb voorkeuren, zeker als ik toch genoeg geld heb. Voor mijn liefste vader en broerlief zal ik ook een mooie auto kopen, geheel naar wens. – Nadat ik een mooie ruime auto heb aangeschaft ga ik op zoek naar een huis waar ik mezelf kan settelen. Een appartementje is prima, minder schoonmaak werk; CHECK! Alhoewel, als ik toch rijk ben dan kan ik net zo goed een schoonmaakster inhuren.

Na een auto en een huis te hebben gekocht ga ik opzoek naar een leuk vakantiehuisje ergens in het Caribisch gebied. 365 dagen mooi weer, perfect voor deze hard werkende student die zijn welverdiende vakantie ergens warm wilt spenderen. Van Amerika ben ik ook niet vies, ik ben er nog nooit geweest maar dat land heeft iets. Alles in mij schreeuwt ga naar Amerika toe, daar ligt je “roots”. Momenteel ben ik nog Nederland bound maar wie weet wat de toekomst voor mij in petto heeft.

Ik zou veel van de wereld willen zien maar eerst dat diploma behalen. Vervolgens extra lang de wereld over reizen, of gewoon een extreem lange reis door Amerika. Elke staat een paar dagen bezoeken (misschien te veel van het goede maar we zijn in dit artikel dan ook goed aan het dromen).

Het belangrijkste is, ik wil niet zo’n rijke pipo zijn die 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar niks doet. Natuurlijk je doet wel iets maar niet werken of zoiets. Ik wil zeker wel gaan werken, wel parttime omdat je het toch niet voor het geld doet. Een leuke baan naar keuze of iets van vrijwilligers werk. Ik denk dat ik me stierlijk zal vervelen als ik continu overal heen kan gaan waar ik heen wil gaan. Begrijp me niet verkeerd, vrijheid is heerlijk maar te veel vrijheid zal mij erg snel vervelen.

Nu droom ik groots, omdat dit waarschijnlijk nooit werkelijkheid zal worden. Ik zal braaf elke maand een staatslot kopen, mijn maandelijkse hoofdprijs ligt meestal tussen de €0 en €15,-. Elke maand dus een gratis lot, wat een vet pot. Ik ben niet vies van werken, ik zal later dan ook hard werken voor een midden inkomen, jeej me!

Work hard & dream BIG!

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s