IK BEN VERLIEFD.

Sinds vorige week heb ik een nieuwe liefde in mijn leven. Keer op keer raak ik weer verliefd, het was al een tijdje rustig maar nu heb ik er een nieuwe liefde bij! Klik op lees verder en lees alles over mijn nieuwe liefde.

Ik wil jullie bij deze voorstellen aan mijn nieuwe liefde; Camel Timberland Enkelboots 6INCH PREMIUM WATERPROOF BOOT. Nou zal je dit niets zeggen zonder foto, hierbij foto’s van mijn nieuwe liefdes.

20140828_185522

20140828_185534

20140828_185954

20140828_190048

IMG_20140825_192743

Ik heb mijn Timberlands besteld bij de website www.omoda.nl. Van de zomer had ik hier al een paar Birkenstock slippers besteld, alles is prima verlopen vandaar dat ik weer naar deze website ging.

20140828_190750

* Wat erg leuk is, je mag een tas uitkiezen bij het plaatsen van je bestelling. Die komen altijd wel van pas tijdens het boodschappen doen of een dagje strand. Het is ook nog eens milieuvriendelijk!
_______________________________
Ik weet het, ik ben een jaar te laat maar daar heb ik bewust voor gekozen. Deze boots zijn een rib uit je lijf, letterlijk en figuurlijk. Nou hou ik er niet van om met dezelfde schoenen te lopen waar half Nederland ook mee loopt. Ik was al een jaar verliefd en nou heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Ik heb ze, eindelijk!

Ik ben een fan van Timberland, ik heb nog 2 paar andere schoenen van het merk in mijn kast staan. 1 paar sandalen waar ik je de foto’s van zal besparen want die zijn wel erg afgelopen en nog 1 paar bootschoenen. Ik vind ze zelf erg leuk, ze zijn wederom in de kleur Camel want dat is echt mijn kleur <3.

20140828_190404 20140828_190451

Om heel eerlijk te zijn draag ik deze eigenlijk te weinig omdat ik er al snel blaren van krijg. Maar dat weerhoud me er niet van om ze soms toch wel aan te trekken. Man oh man wat hou ik van Timberland. Een rib uit je lijf maar je doet er jaren mee!

Mijn schatjes en ik gaan snel onze eerste wandeling maken! Ik ben een schoenenfreak,  een addict, een verzamelaar. Noem het hoe je noemen wilt, ik heb te veel schoenen maar ben even dol op elk paar dat ik in mijn bezit heb!

Ps. Ik heb nog een type model van Timberland op mijn wishlist staan. De Teddy’s heerlijk warm voor de winter! Ik zal alleen wel kiezen voor een andere kleur bij dit model, HELAAS!

40645_6

Kan jij ook ergens zo blij van worden?!

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s