I’VE GOT 21 QUESTIONS AND YOU’LL GET TO KNOW ME

Ik vind tags op andere blogs altijd super leuk om te lezen, zo leer je de blogger echt kennen. Vandaag heb ik een tag met 21 persoonlijke vragen. Klik op lees verder en leer mij beter kennen. 

De vragen heb ik in het Engels gevonden, deze vond ik wel bijpassend bij de titel. Ik zal ze in het Engels laten staan en vervolgens de Nederlandse vertaling er achter zetten.

large-37

1. Are you named after anyone? / Ben je naar iemand vernoemd?
Zo ver ik weet niet, mijn vader wou graag dat de namen van zijn kinderen met de P begonnen maar ik ken niemand in de nabije omgeving die Priscilla heet.

2. When was the last time you cried? / Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Phoe, dat is een goeie vraag. Ik heb geen idee, ik denk dat het bij de aflevering van Grey’s Anatomy was dat Christina Yang de show verliet na zoveel seizoenen. I’m a huge fan :(. Ik kijk de serie vanuit Amerika dus ik loop voor op Nederland, volgens mij is dit ongeveer anderhalve tot twee maanden geleden.

3. Do you have kids? / Heb je kinderen?
Nee!

4. If you were another person, would you be a friend of yourself? / Als je een ander persoon zou zijn, zou je dan een vriend/vriendin of jezelf zijn?
Ik denk dat ik dan voor de optie kies om een vriendin te zijn. Je weet hoe het is om jezelf te zijn maar je weet niet hoe iemand anders functioneert. Dus zeker kies ik er voor om iemand anders te zijn.

5. Do you use sarcasm a lot? / Gebruik je veel sarcasme?
Ja! Sarcasme is soms mijn beste vriend! Alhoewel, soms komt mijn sarcasme niet helemaal goed over..

6. Will you ever bungee-jump? / Zou je ooit gaan bungeejumpen?
Ik denk het wel.. Als het op een mooie locatie is, in een leuk land waarom niet? Je leeft maar één keer toch, ga je dood dan ga je wel dood op een manier die je adrenaline bezorgt.

7. What’s your favorite cereal? / Wat is je favoriete soort cornflakes?
Je hebt hier niet veel soorten cornflakes, in Amerika stikt het er van. Als ik moet kiezen, want ik eet het haast nooit dan kies ik voor de Smacks van Kellogg’s.

8. What’s the first thing you notice about people? / Wat is het eerste dat je opvalt aan mensen?
Of ze oprecht zijn of niet.

9. What is your eye colour? / Welke kleur zijn je ogen?
Mijn ogen hebben een combinatie van de kleuren groen en grijs, got it from my daddy <3.

10. Scary movie or happy endings? / Een enge film of een happy ending?
Eigenlijk geen van beide, geef mij maar een goede actiefilm! Als ik dan toch moet kiezen dan maar een happy ending.

11. Favorite smells? / Favoriete geurtje?
Eau Mega van Viktor & Rolf <3.

12. Summer or winter? / Zomer of de winter?
Ik hou van beide seizoenen maar omdat de winter altijd zo’n drama is in Nederland kies ik voor de zomer. Na zoveel jaar kunnen we de sneeuw nog steeds niet aan. Die paar dagen dat er sneeuw valt is alles ontregeld. Van de treinen tot het verkeer tot mijn eigen fiets. Ik ben al een paar keer gevallen met mijn fiets in de winter omdat ze niet strooien in mijn dorp..

13. Computer or television? / Computer of een televisie?
Een computer! Hierop kan je net zo goed televisie kijken, wat ik eigenlijk al niet doe. Ik kijk series vanuit Amerika, alles is daar veel leuker (ze laten hier maar een fractie zien van wat daar aangeboden wordt) en alles is veel actueler. Op een computer kan je ook je huiswerk doen, het nieuws lezen en uiteraard bloggen!

14. What’s the furthest you’ve ever been from home? / Wat is het verste waar je ooit bent geweest van thuis?
Dat is Venezuela, ik ben daar pak hem beet ongeveer 16 jaar geleden op vakantie geweest.

15. Do you have any special talents? / Heb je speciale talenten?
Ik zou zeggen van niet maar mijn oma vind dat ik snel kan typen op de computer, telt dat ook? Vast niet want de jeugd van tegenwoordig is opgegroeid met een PC of een laptop dus iedereen kan tegenwoordig snel typen.

16. Where were you born? / Waar ben je geboren?
Ik ben geboren in Zaandam.

17. What are your hobbies? / Wat zijn je hobbies ?
Lezen, skiën, reizen, bloggen, city trippen.

18. Do you have any pets? / Heb je huisdieren?
Ja we hebben een kat, Miss Bailey en we hebben een vogel, Tweety.

19. Favorite movie? / Favoriete film?
Ik zou zeggen Miss Congeniality maar ik vind Intouchables ook een prachtige film!!

20. Do you have any siblings? / Heb je broers of zussen?
Ik heb één broer, we schelen 3,5 jaar in leeftijd.

21. What do you want to be when you grow up? / Wat wil je worden wanneer je groot bent?
Ten eerste wil ik gezond zijn, als ik dat ben maakt de rest niet zo veel uit. Ten tweede wil ik gelukkig zijn, in de liefde maar ook in het leven. Ten derde wil ik een leuke baan hebben, ik kies voor een baan in de evenementenbranche of de televisiebranche, de tijd zal het leren wat ik leuker vind om te doen!

Na 21 vragen heb jij nog vragen voor me?

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s