GUILTY PLEASURES

Deze week ben ik weer met school begonnen, gelukkig is er nog niet veel stress maar ik weet dat dit al snel zal volgen. Gelukkig zijn er een paar dingen waar ik zo ontzettend van kan genieten wat eigenlijk ontzettend fout is. Ik heb een paar quilty pleasures die ik vandaag met jullie wil delen en wellicht hebben jullie ook een licht puntje nodig op een drukke, verrotte/gestreste dag. Klik op lees verder en zie wat mijn quilty pleasures zijn!

Met stipt op één staat Keeping up with the Kardashians!
Ik kan echt van deze serie genieten. Deze mensen zijn zo simpel maar ze verdienen er echt miljoenen mee.. Ik wou dat mijn leven zo boeiend was om een reallife soap te hebben. Misschien moet ik maar een zus kopen die ook een sextape gaat opnemen of ik moet een rapper aan de haak slaan. Je kan nog de gekste dingen doen in Nederland, bekend wordt je toch niet. In Amerika kan alles, daar wordt toch alles opgeblazen.

1388503071_keeping-up-with-the-kardashians_2

Geweldig om te zien dat Kim K. altijd in de spotlights staat en dat moeder Kris J. haar altijd wilt na doen. Die vrouw wilt zo graag jong blijven, ik heb geen idee wat ze al allemaal aan zichzelf heeft verbouwd maar het is heel wat. Mijn favoriete Kardashian is Khloe, geen blad voor haar mond, ze is stoer en ze doet wat ze wilt (remind me of someone).

2. Het huilhoofd van Kim Kardashian
Hoe mooi ze ook is en hoe mooi ze ook gemaakt wordt met make-up, dat hoofd als ze huilt… Ik ben geen knappe huiler maar dit slaat alles! Als ik alleen al deze plaatjes zie op www.weheartit.com ga ik helemaal stuk. Ik lig hier echt van in een deuk, ik kan hier naar blijven kijken en de slappe lach krijgen. Ik moet dit niet gaan opzoeken in een openbare ruimte want dan wordt ik voor gek verklaard! 😦

large-38

large-3

large-39

large-40
TRUE!

3. De X-factor
De originele X-factor is weer begonnen in Engeland. Ik volg het altijd via internet en ook dit jaar ben ik weer een trouwe kijker. Ik kan niet vertellen hoe leuk ik dit vind. Elk jaar verbaas ik me weer over het feit hoe erg mensen zich zelf voor aap zetten en soms vraag ik me af waar al dat talent vandaan komt. Zeker na 11? seizoenen moet het talent toch wel eens op zijn behalve de jeugd dan? Maar nee elk jaar lijkt het wel beter te worden. Van het weekend was er een oudere “rijpe” dame van 64 die een liedje ging zingen van Tina Turner. De dame was al schaars gekleed en ineens trekt ze haar jurkje uit en vervolgens haar onderrok. BAM daar stond oma in haar jarretels (schraap mij van de grond af). Die juryleden blijven ook zo netjes, ik zou weg gedragen moeten worden denk. Hoe moet je daar nou op reageren? Plaatselijke schaamte x 1000. Het zal je oma maar zijn die je de volgende dag naar school brengt…. Dus, X factor, one big guilty pleasure! Ik hoop nog steeds op een combinatie van Simon Cowell en Gordon, dat zou geweldig zijn.


Dit is de oma!


Dit is mijn grootste verbazing tot nu toe!

4. Muziek van Sam Smith
Ik heb volgens mij een obsessie van Sam Smith maar wat is zijn muziek toch goed. Continu draai ik zijn muziek, als ik dan mijn koptelefoon op doe en Sammie speelt dan zit ik ergens op een wolk. Zijn muziek gaat over hedendaagse dingen maar die tekst, alles klopt gewoon. Ik vind de tekst tegenwoordig belangrijker dan de beat die er onder hangt. Helaas ontdekte ik hem te laat en heb ik geen concertkaartjes meer kunnen bedachten voor wanneer hij in Nederland komt. Maar de volgende keer als hij in Nederland is dan ben ik er zeker bij! 

5. Mijn ontzettend foute oranje auto
Toen ik mijn auto kreeg heb ik hem ontzettend uitgelachen. Een oranje auto, wat moet ik daar nou mee? Oké hij is meer zalmkleur maar veel te opvallend naar mijn mening. Nu vind ik hem redelijk geweldig, iedereen herkent me. Soms is dat wat leuker dan de andere keer. Ik krijg vaak de reactie Hé Cil, ik zag je nog rijden, ik maar naar je zwaaien maar je zag me zeker niet? Nee, ik zag je inderdaad niet moet je ook maar een gekleurde auto nemen. Priscilla die in de oranje auto rijdt, wat een giller! Nu ben ik ontzettend blij met het autootje. Je rijdt droog, je rijdt warm en je rijdt al snel ergens heen. De supermarkt 3 kilometer verder op is nu ook niet zo ver als op de fiets (niet dat ik dan boodschappen zou doen maar dan nog). Op school hadden we het over barrières, nou zo’n afstand is voor mij een barrière om boodschappen te doen op de fiets.

Mijn oranje auto sluit de guilty pleasures af. Stiekem voel ik me geweldig in dat ding, verroest, oud maar hij rijdt. Het geluid is verschrikkelijk, het geluid kan niet te hard want dan kraakt het maar Sam Smith wordt zeker afgespeeld in het oranje autootje.

Waar kan jij zo ontzettend van genieten?

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s