MIJN FAVORIETE TELEVISIE SERIES

Tegenwoordig kijk ik bijna geen televisie meer. Ik kijk voornamelijk veel Amerikaanse tv-series vanuit Amerika wat inhoudt dat ik voor loop op Nederland. Deze series volg ik vaak via websites of ik heb wederom een nieuwe serie op Netflix gevonden en dat houdt in dat ik een marathon hou tot dat ik alle afleveringen heb gekeken. Klik op lees verder en lees wat mijn favoriete series van het moment zijn!

Mijn favoriete serie ooit is Grey’s Anatomy. Ik volg deze serie al vanaf het begin, ik heb alle personages zien groeien. Het is leuk om te zien hoe ze veranderd zijn door de jaren heen. Ik vind serieboxen in het algemeen erg duur maar van deze serie heb ik momenteel 9 seizoenen in huis. De dag dat Grey’s Anatomy niet meer wordt uitgezonden kan ik me haast niet voorstellen. Het is een leuk grappig programma waar je onbewust ook heel veel van leert. Je hoort bijvoorbeeld van ziektes waar je nog nooit van gehoord hebt. Soms heb ik echt zo’n moment van hé dat heb ik een keer bij Grey’s gezien. Deze serie verveelt nooit! DR. Bailey is mijn favoriete personage van de gehele serie, geniale vrouw!

Heel veel meiden die fan zijn van Twilight kent het programma The Vampire Diaries vast wel. Nou heb je op een gegeven moment een nieuwe verhaallijn in de serie, het verhaallijn gaat over The Originals. Zij zijn de orginele vampieren waar de de huidige vampieren van afstammen (om het even makkelijk te beschrijven). The Vampire Diaries vond ik leuk, tegenwoordig bloed het verhaal een beetje dood. Momenteel ben ik dol op The Originals. Alles is heel anders dan TVD, het gaat voornamelijk over macht en de verschillende wezens in New Orleans. Het is allemaal heel erg nep maar hou je van aantrekkelijke mannen met een Brits accent, ik zou zeggen ga dan deze serie kijken! Begin oktober begint seizoen 2 in Amerika, dit ga ik zeker weer volgen want het seizoen was ontzettend spannend geëindigd!

Suits is ook één van mijn favoriete series. Het werd op RTL 4 uitgezonden, een aantal weken geleden. Het is een serie dat gaat over een advocatenkantoor in New York. Mike (één van de hoofdrolspelers) is een fraudeur. Hij doet alsof hij een Harvard diploma heb behaald en dat hij advocaat is. Mike heeft een fotografisch geheugen waardoor hij alles makkelijk kan onthouden. Heel veel mensen geloven hem dan ook dat hij advocaat is omdat hij zo slim overkomt. Zijn baas Harvey is echt zo’n prototype advocaat, hij heeft stijl, wint altijd en is echt een macho. De chemie tussen de karakters van deze serie is echt geweldig. Ze zijn altijd mega grappig ook al moeten ze bloed serieus overkomen. Wil je lachen om een serie? Ga dan zeker Suits kijken!

The Blacklist is ook een paar weken geleden of zelfs een paar maanden geleden getoond op RTL 4. Dit is ook een top serie! Elke aflevering zat ik op het topje van mijn stoel want ik vroeg me elke keer weer af wat er nou weer zou gebeuren. Red (één van de hoofdrolspelers) staat op de most wanted FBI watchlist. Dit houdt in dat hij een topcrimineel is en dat de halve wereld opzoek naar hem is. Op een dag besluit hij zich over te geven aan de FBI met één voorwaarde. Hij zal en moet samen werken met een FBI-agente genaamd Elizabeth. In ruil voor immuniteit voor Red werken ze samen een lijst af met topcriminelen die ze samen gaan arresteren. Alleen Red weet wie ze zijn en hoe ze er uit zien. Wat mijn vraag nog steeds is na één seizoen, wat is Red van Elizabeth? Ik denk stiekem dat hij haar biologische vader is maar dat zal ik wel fout hebben. Ik vind het heerlijk als er raadsels zitten in een serie, gelukkig hebben ze dit raadsel niet meteen verklapt in het eerste seizoen.

Hart of Dixie is ook een aanrader. Vroeger keek ik The O.C. waar Rachel Bilson in speelde. Zij speelt ook in deze serie, ik vind haar manier van acteren ontzettend leuk. Deze serie heet Dokter Hart in het Nederlands en is ook getoond op Net 5. Het gaat over een dokter die woonde in New York en zij gaat stage lopen in een huisartsenpraktijk in een klein dorp genaamd Bluebell. Zoe Hart als New Yorker wordt absoluut niet geaccepteerd in Bluebell. Het is een authentiek dorpje met zijn eigen tradities die erg ouderwets zijn. Eigenlijk komt het er op neer dat ze te modern is voor het dorp. Het is hilarisch om te zien wat ze allemaal probeert om er bij te horen. De missie mislukt keer op keer. Dit is echt zo’n serie dat je doet wensen dat jij in haar schoenen zou staan. Ik ben zelf ook een dorpeling maar Bluebell lijkt me helemaal  geweldig!

Van welke series hou jij?

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s