DRUK, DRUKKER, DRUKST

WAUW, ik heb twee weken fulltime school overleefd. Ik keek vanmiddag in mijn agenda en ik heb het drukker dan ooit. Ik dacht dat het studentenleven chillen zou zijn maar het is het tegenovergestelde. Klik op lees verder als je geïnteresseerd bent in mijn drukke leven.

large-43

Ik heb het niet eens zo zeer druk met huiswerk maar ik zit tot laat op school. Vaak zijn het nog hele dagen ook waardoor je ’s morgens niet iets kunt doen of iets met vrienden kan afspreken.

Mijn agenda voor de komende 2 weken zit vol, ik heb het gevoel dat ik amper thuis ben. Dat is helemaal niets voor mij want ik ben nogal home bound. Gelukkig plan ik het zelf in en zijn het wel allemaal leuke dingen!

Ik ga deze week; naar school, uiteten, een feestje, hardlopen voor de Dam tot Damloop en zaterdag is het dan eindelijk zo ver, ik heb er maanden naar toe geleefd. Ik kijk het meeste uit naar zondag want dan mag ik dan eindelijk chillen!

Volgende week ga ik werken, naar school, met vriendinnen bijkletsen die ik al te lang niet heb gezien, lunchen met een andere vriendin, sushi eten met een vriendin, werken en dan zondag CHILLEN.
Volgende week staat echt in het teken van bijkletsen met vriendinnen want ik zie ze te weinig. Veel vriendinnen van mij doen iets anders, sommige werken al, sommige studeren nog en er zitten er ook een paar bij die fulltime stage lopen. Dit maakt afspreken moeilijk maar gelukkig niet onmogelijk! Vaak heb ik zo’n zin om bij te kletsen maar als het uiteindelijk zo is dan heb ik weinig te melden omdat mijn hoofd dan vol zit met andere dingen..

Gelukkig valt het huiswerk nog mee anders zouden mijn dagen bestaan uit; vroeg opstaan, naar school, laat naar huis en ’s avonds huiswerk maken en dan weer vroeg slapen. Lang leve school! Maar ik mag niet klagen van mezelf want ik wou dit en het kan, dus dan doen we het ook gewoon!

Heb jij soms ook zo van die drukke periodes?

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s