BACK TO SCHOOL UPDATE

Momenteel ben ik nu een maand terug in de schoolbanken. Het is precies zoals ik me nog herinner. Huiswerk, openbaar vervoer, klasgenoten, leuke leraren.. Klik op lees verder en lees mijn update over school!

10658653_10152737435606840_4193841850983700621_o

Sommige mensen hebben een gave, ik heb dat niet ik moet er voor studeren. Wat ik helemaal niet erg vind want ik heb er bewust voor gekozen om nog vier jaar door te studeren.

Elke dag met het openbaar vervoer is nog wel even aanpoten. Ik zou elke dag met de auto naar school kunnen gaan, dit bespaart me veel tijd maar het is een stuk duurder. Gelukkig is mijn studenten OV-chipkaart nog gratis waardoor ik (met plezier) kies voor het openbaar vervoer..

Momenteel heb ik niet zo’n gunstig rooster. Vier dagen in de week heb ik les, waarvan twee lange dagen en twee halve dagen. Als InHolland zijnde zou ik die twee halve samenvoegen tot één dag les, maar ja ik ben geen roostermaker.
Helaas zijn de lange dagen tot half 5 of later ingeroosterd maarrrr dat is niet anders. Ik zit nu vier weken op school waardoor je nu ver bent met je project en je kan je al gaan voorbereiden op de tentamens. Tijdens een tussenuur kan ik hier aan gaan werken, wat er meestal niet van komt want ik heb te gezellige klasgenoten. Ookal zie je elkaar 4 dagen in de week zo gemiddeld 8 uur per dag, nog blijven we niet uitgepraat. Je moet altijd maar zien in wat voor een klas je terecht komt maar ik ben meer dan tevreden met mijn klas!

Het huiswerk valt me alles mee, ik moet mijn eerste tentamen week nog krijgen maar tot nu toe valt het te doen. Ik ben meer een persoon van de praktijk dus het leren zal even aanpoten worden maar dat gaat vast goed komen. Hoe dan ook zal ik deze studie halen, we gaan er dus voor!

De eerste maand is al weer voorbij, het gaat zo ontzettend snel. Ik heb nog niet een super goed beeld van deze opleiding maar dat komt nog wel. Het meeste stof komt redelijk overeen met mijn vorige opleiding wat het voor mij makkelijker maakt.

Nog maar twee weken les en dan heb ik alweer vakantie ook wel een college vrije week genoemd op het hbo :P.

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s