!@$$@ERROR, TIJDELIJK VAN DE AARDBODEM VERDWENEN@!#$#

Het is zo ver, mijn eerste tentamen weken gaan van start morgen. De zenuwen zijn er al lichtelijk maar dat komt meer om het feit dat ik nog niet zo veel heb geleerd -.-. Klik op lees verder en lees waarom ik tijdelijk van de aardbodem ben verdwenen.

Ik was even vergeten wat een stress het met zich meebracht. Allemaal leerstof in je hersenen stampen, deadlines behalen en projectafronding. De hbo-studenten onder ons herkennen dit wel.. Het is prima te doen als je het goed plant, en voor het eerst in mij leven had ik alles goed gepland. Ik had helemaal een leerschema voor mezelf opgesteld, vervolgens heb ik me hier totaal niet aangehouden.. Elke keer als ik ergens aan wou beginnen kwam er iets tussen. Dan sprak ik weer af met een vriendin, vervolgens zat ik een paar dagen in Maastricht, werken, nog meer sociaal doen, je kent het wel. Begin van deze week ging ik er voor zitten, ik wou gaan leren. Toen kreeg ik ineens te horen dat we een deadline verkeerd hadden opgeschreven en toen moest het project binnen twee dagen af zijn.. Heel leuk maar we waren er nog lang niet, pfff STRESS STRESS STRESS. Gelukkig is alles af gekomen alleen heb ik nu nog niet geleerd.

Het spijt me zeer maar nu ga ik toch echt twee weken niet sociaal doen. Niet afspreken met vrienden, amper op WhatsApp zitten, mijn leven bestaat tijdelijk uit het behalen van deadlines en voldoendes (in hoeverre dat nog mogelijk is). Aankomende week heb ik alweer 3 dingen in mijn agenda staan wat niets te maken heeft met school, niet heel erg slim maar ik kom er niet onderuit.

Gelukkig is er ook een lichtpuntje in de aankomende week, ik ga op donderdag naar het concert van John Legend in de Ziggodome, ik heb errrrrr zin in! De volgende dag heb ik alleen wel een tentamen ;'(.

Beste meisjes en jongens, ik spreek jullie weer over twee weken!

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s