EEN PAAR FOTO’S VAN DE AFGELOPEN WEKEN

Omdat ik zo druk bezig ben met school, heb ik al een week niets gepost. Ik leef even goed nog wel met mijn telefoon in de hand. Vooral de app Snapchat draait overuren omdat het je saaie dag iets leuker maakt. Vandaag in deze post heb ik een paar foto’s geplaatst die momenteel mijn drukke leven weergeven.

www.iamcilly.com

Afgelopen donderdag ben ik naar John Legend geweest, wauw wat is die man goed zeg! Ik had het gevoel alsof ik in de huiskamer naar zijn album zat te luisteren. Ondanks dat het in de Ziggodome was, was het heel intiem en ik heb geen valse noot gehoord!

www.iamcilly.com

Nederlands is mijn goeiste vak.. Vandaag heb ik mijn tentamen ‘de taaltoets’, aangezien ik sinds het VMBO geen goeie les Nederlands meer heb gehad moet ik het maar even opkrikken. Ik snap het ‘ik loop, jij loopt’ nooit, de smurf versie maakt het ook niet veel makkelijker :P.

www.iamcilly.com

Ik mocht met een lieve klasgenoot meerijden naar school, hierbij een selfie die ik naar haar toe stuurde terwijl ik op haar stond te wachten.

www.iamcilly.com

Blijheid overheerst, de tentamens zijn bijna achter de rug!

www.iamcilly.com

Gemotiveerde student, leren op het werk..

www.iamcilly.com

Geen uitleg nodig, lijkt mij?!

www.iamcilly.com

Ik ging even 230 pagina’s samenvatten, mijn handen waren blauw aan het einde van de avond, ook had ik een blaar op mijn middelvinger. Heerlijk dat verkrampte gevoel in je handen. Lang geleden dat ik dat gevoel heb mogen ervaren.

www.iamcilly.com

Lazy me.. Na een week heb ik pas mijn klok aangepast aan de wintertijd. Ik weet het, je hoeft het maar twee keer in het jaar te doen maar nog is de barrière voor mij te groot.

www.iamcilly.com

HASHTAG treatyoself! 😉

IMG_20141102_163653

Op zaterdagavond ben ik uiteten geweest met collega’s naar Van der Valk in Akersloot. We hebben gegeten bij de live cooking, wauw wat een eten zeg. De toetjes waren helemaal geweldig, ik moest hier een foto van maken en het delen met de wereld.

www.iamcilly.com

Zo is de vorige foto gemaakt!

www.iamcilly.com

Dus dit! Aan het einde van de zelf geschreven samenvattingen of de tentamens is mijn handschrift te vergelijken met hanenpoten!

www.iamcilly.com

Twee dagen lang ben ik bezig geweest met een project in elkaar te zetten in Word. Aan het einde van de avond gaf mijn laptop deze melding. Ik had het niet meer, ik was op dat moment zo ontzettend pissig. Ben je ergens twee dagen lang mee bezig geweest en dan zeg Word ineens dat hij het niet kon opslaan..

www.iamcilly.com

My new best friend, koffie!

www.iamcilly.com

Nog snel even een selfie maken voor het werken, prachtig in het HEMA rood!

www.iamcilly.com

Ik kan niet zo goed tegen stille momenten. Nu staat heerlijk de radio aan en we moeten leren met die banaan. Echter neem ik toch niets meer op, de spons is vol..

www.iamcilly.com

Als laatste eindig ik met mijn helden Spongebob & Patrick. Happy Halloween y’all, alleen is het al 03/11/2014, 4 dagen te laat, haha.

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s