HOERA! EEN VAST CONTRACT BIJ DE HEMA <3

Vorige week kreeg ik het geweldige nieuws, ik heb een vast contract bij de Hema gekregen. Ik had het niet verwacht, 22 jaar oud en dan nog een vast contract krijgen. Beste verjaardagscadeau tot nu toe :). Klik op lees verder als je meer wilt weten wat je wellicht kan helpen aan een vast contract!

Vorig jaar vond ik het al frappant dat mijn contract met 1,5 jaar werd verlengd, uiteraard erg blij maar tegenwoordig ben je al erg snel te oud voor een bedrijf. Nou zou het ook erg spannend worden! Mijn 3e contract had ik al getekend, dat houdt in dat je volgende contract een vast contract moet zijn of het wordt niet verlengd.
In mijn achterhoofd had ik de gedachte dat ik geen vast contract zou krijgen maar ik heb even goed nog elke keer hard gewerkt, elke dag dat ik ingeroosterd stond.

Hard werken, veel beschikbaar zijn en niet ziek melden heeft er denk ik naar toe geleidt dat ik een vast contract heb gekregen. In december werk ik inmiddels 2,5 jaar bij de Hema, een ontzettend lange tijd eigenlijk als je er over nadenkt. In die 2,5 jaar heb ik mij nog geen één keer ziek gemeld, een enkele zaterdag heb ik geblokkeerd omdat ik niet kon werken. Voor de rest heb ik bijna elke zaterdag gewerkt in die 2,5 jaar, inmiddels zie ik ook elke zaterdag dezelfde klanten voorbij komen :P.

Ik ben erg blij dat ik een vast contract heb gekregen! Het geeft een stukje zekerheid over het feit dat ik goed functioneer en de financiële zekerheid is ook fijn!

Geloof mij, het kan nog! Ook al ben je wat ouder een vast contract is nog haalbaar! Als een wat ouder meisje kwam ik werken bij de Hema (mede te danken aan de voorkeur van mijn manager des tijds). Nu als 22-jarige dame werk ik er nog steeds! Je moet iemand hebben die in je gelooft en die voor je wilt vechten (misschien iets te overdreven) maar iemand moet wel je rug hebben. Tegenwoordig leven we helaas in een tijd en economie dat al het personeel zo goedkoop mogelijk moet zijn. Gelukkig is mijn bedrijf er achter gekomen dat wat ouder personeel ook fijn is. Aangezien zij meer verantwoordelijkheden aan kunnen en meer werkervaring hebben!

Keep your head up! Werk hard, net zo hard alsof het jouw eigen bedrijf is en je zal beloond worden!

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s