OEPSIE!

Ik ging van wekelijks iets uploaden naar 2 maanden zwijgplicht. De afgelopen weken zijn erg druk geweest dat het er een beetje bij ingeschoten is..

In de drukke weken heb ik wel een aantal dingen behaald, gehaald, opgelopen. Klik op lees verder om te lezen hoe of wat.

Het belangrijkste is dat ik inmiddels al weer een tijdje mijn tentamen weken achter de rug heb. Ik had 7 schriftelijke tentamens, waarvan 4 herkansingen. Voor de rest had ik nog een project en 2 andere tentamens. Gelukkig heb ik ze allemaal gehaald! Ik moet nog op 1 resultaat wachten en dan heb ik als goed is 30 van de 60 punten binnen. Dit is ook het maximum wat je kan halen dus ik ben blij!

Tijdens mijn tentamen weken ben ik ook weer Gossip Girl gaan volgen op Netflix. Ik moet Netflix ook eigenlijk gewoon stopzetten, het is te verleidelijk.. Ik ben nu klaar met Gossip Girl en nu ben ik weer begonnen aan twee andere series. De nieuwe serie ‘Better Call Saul’ en ‘The Missing’. BCS gaat over de advocaat uit de Breaking Bad reeks. TM gaat over een gezin dat op vakantie is waarvan het zoontje vermist raak. Ik denk dat TM gebaseerd is op het verhaal van Maddie MacCan. Echt een zwaar beladen serie die je niet aldoor achter elkaar kan blijven kijken.

Ik ben nog steeds Candy Crush verslaafd en zit inmiddels rond level 840 geloof ik. Het is lastig als je zo ver bent want ik zit continu op nieuwe updates te wachten omdat ik eigenlijk voor het spel loop 8-). Ik word ook steeds fanatieker met voetbal kijken, ik kijk tegenwoordig elk weekend wel voetbal, zeker Ajax! Andere wedstrijden kijk ik ook, dit noem ik maar studie ontwijkend gedrag :).

Ik zou eigenlijk volgende week een weekje op wintersport gaan maar dit gaat niet door. Nou ben ik lekker een week thuis en ga ik mijn kamer onderhanden nemen. Mijn kledingkast en andere kasten moeten NODIG uitgeruimd worden, verder ga ik maar alvast voorwerken met school werk (yeah right). Elke vakantie heb ik het goede voornemen maar het komt er nooit van:p.

Alhoewel dit een best kansloze post is wil ik nog wel even mededelen dat ik super veel zin heb in 4 maart. Dan ga ik namelijk naar USHER in het Ziggodome, ooh wat heb ik hier zin in! Ik heb vroeger de confessions cd’s echt grijs gedraaid!

Wat ik hierboven al zei, een beetje kansloos maar deels ook weer een bewijs van leven! 😉

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s