ALLEDAAGSE FAVORIETEN

Vandaag een artikel over producten die ik (bijna) elke dag wel gebruik. Het ene product is heel goedkoop en de andere is wat duurder. Probeer jij wel eens nieuwe producten uit? Ik nauwelijks, als iets me bevalt dan blijf ik daar ook vaak bij. Klik op lees verder en kijk wat mijn favorieten van dit moment zijn!

IMG_20150304_134712

Dit zijn al mijn producten die ik op een dagelijkse basis gebruik. Achteraf kwam ik er nog achter dat ik parfum mistte dus daar heb ik later nog een aparte foto van genomen.

20150304_134350

Het product dat ik het meeste gebruik is denk ik wel mijn bril. Hij is voor veraf dus ik gebruik hem voornamelijk tijdens het autorijden, televisie kijken of ik gebruik hem in de les.

20150304_134124

Mijn meest favoriete product zit hier bij, mijn geliefde Rosebud lippenbalsem. Ik ben al zo lang fan van dit product, het is niet het goedkoopste product voor de duur dat je hem gebruikt. Maar omdat ik hem zo fijn vind blijf ik hem continu gebruiken. Ik krijg ook vaak de opmerking dat hij naar RedBull ruikt, terwijl het aardbeien geur is..
& Mijn haarborstel, is hij niet enig? Het is een borstel van Rock&Ruddle, het is een dupe van de Mason Pearson haarborstel, alleen dan wat goedkoper ;).

20150304_134107 (1)

20150304_134045

Dit zijn de belangrijkste producten, dankzij deze producten ruik je fris en fruitig. Ik ben fan van Odorex deodorant, laat geen witte strepen achter, ruikt fris en gaat de zweetgeur tegen. Qua haarshampoo ben ik niet zo moeilijk, vaak koop ik ook wat in de aanbieding is. Als je van de aanbieding uitgaat dan kom je meestal bij Andrélon, wat een prima merk is. Ik gebruik alleen haarshampoo dus ik ben niet zo kieskeurig. Mijn nummer 1 douchegel is bij verre weg Rituals, ik hou ervan. Je betaald €8,- voor een flacon maar je doet er best lang mee, zeker als je het met een badbloem combineert. De geuren zijn verrukkelijk, en je ruikt het als je gedoucht hebt met Rituals (althans ik, maar dat kan ik me ook inbeelden 8-)). De oranje Happy Budha en de licht groene T’ai Chi zijn mijn favorieten!

20150304_133936

Gecompliceerde wimpers en dikke wenkbrauwen, dat is voornamelijk wat je ziet op deze foto. Ik gebruik een mascara van Maybeline en een wenkbrauwpotlood nummer 11 van mijn geliefde Hema (een populaire kleur).
Mijn eyeliner is ook van Maybeline en mijn highlighter/blush is er eentje van Sleek.

20150304_133742

Om alles wat hier boven staat weer van mijn gezicht te poetsen gebruik ik deze producten. Ik ben een fan van Nivea producten, ik gebruikte hier ook een dag- en nachtcrème van maar dat vond ik best duur. Vervolgens zei een vriendin dat de verzorgingsproducten van de Hema ook heel fijn zijn. Dus toen ben ik de dagcrème gaan proberen en hij is inderdaad erg fijn! Ik geloof dat je zelfs nog onder de €2,- euro betaald voor een tube, geen geld dus.

IMG_20150130_160506

Ik loop bijna elke dag op sneakers en dan het liefste op Nike sneakers. Ik ben al zolang fan van Nike. De schoenen zijn goed, ze gaan lang mee en als je er zuinig op bent blijven ze ook nog heel lang mooi. Hier boven staan mijn nieuwste aanwinsten de Nike Huarache’s, prachtige schoenen! Ik denk dat ik momenteel ongeveer 10 paar Nike’s in mijn kast heb staan, dat is nog weinig omdat ik onlangs schoenen heb weggegooid. Er moet iets goed mis zijn mocht ik niet meer op het merk lopen.

20150304_144510

Dit is de foto die ik was vergeten, de parfum foto en nog een verloren haarproduct.
Mijn favoriete luchtjes van het moment zijn Alien (shocker!) en CKin2U. De body splashes van Victioria’s Secret vind ik ook erg fijn! Als je geen zin hebt in een luchtje maar toch fris & fruitig wilt ruiken dan is dat een aanrader!
& Het verloren haarproduct is de Seasalt spray van Toni&Guy, heel fijn product! Mijn haar is vrij glad en dit maakt het wat stugger. Mijn haar is te steil voor het ‘strandhaar effect’ maar ik vind hem alleen al fijn omdat het mijn haar wat stugger maakt. Het kan soms hinderlijk zijn als je haar te glad is!

Wat zijn jouw favoriete producten? Waar kan jij echt niet zonder?

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s