LIFEHACKS

Ik ben DOL op lifehacks! Als je niet weet wat lifehacks zijn dan moet je zeker dit artikel lezen! Lifehacks zijn kleine simpele oplossingen die je leven een stuk makkelijker maken! Ik heb een aantal lifehacks op een rijtje gezet die mij super handig lijken en die ik zeker ook snel zal gaan gebruiken! Klik op lees verder om een aantal lifehacks te bekijken!

Dit soort dingen daar word ik nou echt blij van! Vaak heb je gewoon de oplossingen in huis om grote irritaties op te lossen! 😉

Dit is echt iets voor mij, ik heb zoveel kabeltjes. Ik denk dat ik de helft weg zou kunnen gooien maar ik ben echt zo’n persoon die dingen bewaard voor het geval dat..

Nou ben ik geen ketchup persoon maar dit is wel mega handig! Als ik pannenkoeken bak dan gebruik ik een soeplepel maar dit is veel handiger! Zo krijg je perfecte ronde pannenkoeken zonder te morsen. Het is het proberen waard!

5 sleutels aan mijn sleutelbos, nog haal ik ze niet uit elkaar.. Ik denk dat ik ze ook maar een kleurtje moet gaan geven!

Geen uitleg nodig, dit ga ik zeker van de zomer doen bij onze heerlijke Hollandse aardbeien.

Dit moet ik maar eens proberen, als je kijkt naar mijn beddengoed, hoe het opgevouwen is. Pfff geen commentaar. Ik heb altijd ruzie met mijn hoeslakens, op zich ziet dit er super simpel uit.

Altijd ruzie met zulke verpakkingen, zowel thuis als op mijn werk. Dan zet je er een schaar in maar dat werkt ook niet, volgende keer probeer ik zeker een blikopener!

In één woord AMAZING. Als man zijnde zou ik dit zeker doen. Kragen zijn verschrikkelijk om te strijken maar dit is echt een uitvinding, ik zou zeggen geef iedere man of vrouw die veel overhemden draagt deze tip door.

Super slim! Als ik iets met ijs moet koelen, dan gebruik ik ijsklontjes in een theedoek of washandje. Maar uiteindelijk wordt dat zo vochtig. Dit is super handig want de spons absorbeert het water weer op! Daar is zeker over nagedacht.

Geen uitleg nodig :P.

Mijn grootste frustratie is dat bij een drankje met koolzuur het rietje er aldoor vandoor gaat. Nou kan je dit met een blikje super handig oplossen!

Dit ga ik uitproberen! Pasta wordt bij mij nooit geleidelijk warm.

Dit ga ik ook zeker uitproberen. Ik hou van uien alleen het snijden vind ik verschrikkelijk. Ik sta altijd te huilen in de keuken..

De laatste alweer maar zeker niet de minste, dit ga ik ook eens uitproberen! Ik vind dat lucifers zo snel op zijn en het stinkt zo. Ik ben benieuwd of het met spaghetti beter gaat en/of het geurloos is.

Ik kan het hele artikel wel over nemen, deze lifehacks zijn zo voor de hand liggend en zo simpel, ik hou er van! Als je alle lifehacks van het artikel wilt bekijken waarop deze post is gebasseerd dan is dit het artikel http://twistedsifter.com/2013/01/50-life-hacks-to-simplify-your-world/.

Heb jij zelf wel eens lifehacks uitgevonden, ik wel! Die deel ik ooit nog wel eens met jullie ;).

Liefs,

Priscilla

Advertenties

2 gedachtes over “LIFEHACKS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s