THE COLOR RUN 2015

23 mei dan is het zover, mijn eerste Color Run. 5 kilometer lang door allemaal gekleurde wolken rennen, ik kijk er nou al naar uit!

Ik wou altijd al eens de Dam tot Dam lopen, vorig jaar heb ik de verkorte versie gerend. Het meerennen van zo’n evenement vind ik echt geweldig! Nou werd ik benaderd of ik mee wou rennen met The Color Run, en daar zei ik geen nee tegen uiteraard! Na die Damloop By Night wou ik ook nog een keer TCR rennen. Alleen had ik geen motivatie om weer te gaan trainen. Nou heb ik mooi een stok achter de deur want 23 mei moet ik 5 kilometer kunnen rennen.

Nou ben ik zelf niet zo’n goede opbouwer, ik wil altijd te snel en dan krijg je snel blessures e.d. Dus ik bouw nu op door middel van de App ‘Hardlopen met Evy’. Met die app moet je zeker drie keer per week hardlopen en zo bouw je conditie op. Gisteravond om 22:05 ben ik geĆ«indigd met een afstand van 4 kilometer. En dan nog te bedenken dat ik weer sinds twee weken ren want drie weken daarvoor had ik een pauze ingelast voor mijn tentamens en andere belangrijke deadlines.

Vorige week heb ik een week overgeslagen met Evy omdat ik vond dat de opbouw vrij langzaam ging. Ik kon meer aan dan wat ik moest lopen volgens de app. Nou moet ik van mezelf om de dag rennen anders red ik die 5 kilometer niet 23 mei.

Ik heb er in ieder geval super veel zin in! In september ren ik ook weer de tweede editie van de Damloop By Night, alleen is deze 8 kilometer lang. Nou in 4 maanden moet ik toch wel 3 kilometer er bij kunnen rennen. Ik ben zeer benieuwd, kom maar op met al die kleuren 8-). Dat wordt een week lang boenen ben ik bang :P.

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s