PINTEREST INSPIRATIE DINGEN

In eerste instantie was ik niet zo’n fan van de Pinterest app/website. Sterker nog, ik snapte er gewoon niks van. Nou was ik laatst opzoek naar inspiratie voor een nieuw kapsel, toen heb ik Pinterest maar weer eens gebruikt. Wat blijkt, ik snap het nu en vind het super leuk om er ideeën op te doen! Klik op lees meer en bekijk welke dingen mij momenteel inspireren en wat ik graag ook een keertje wil namaken.

Op veel beauty blogs zie je tegenwoordig water marble nails. Dan creëer je een marmer effect op je nagels door middel van water, nagellak en een speciale techniek. Nou heb ik hier het geduld niet voor, maar ik vind het wel een super leuk effect! Hieronder twee plaatjes van Pintererst die de methode persifleren. De eerste gaat over het water marblen van een mok en daar onder staat een manier van marble nails. Dit is dan wel een andere versie zoals het hoort, dit is volgens mij een stuk makkelijker en sneller om te doen. Ik ga het sowieso beide een keer proberen! Lijkt me erg leuk om in de kast te hebben en het een keer op mijn nagels te doen, aangezien geen enkele nagel dan het zelfde is.

3caa64406ca4ac0525b9720a55275599

15e4dc0fa89627645c4b48b64f9da4c1

Ik vind de Mason Jars uit Amerika echt super leuk. Je kan er zoveel mee doen, je kan het gebruiken om dingen in op te bergen, je kan er ijskoffie ❤ in maken of je kan het gebruiken als een decoratiemiddel. Ik heb op Pinterest zoveel plaatjes gevonden waar ik jullie niet allemaal mee lastig ga vallen maar ik heb er nu twee uitgekozen die ik erg leuk vind. De eerste afbeelding is een afbeelding met vier verschillende gekleurde Mason Jars met daar in bloemen. Dit zorgt voor een speelse sfeer en het is weer eens wat anders dan èèn grote vaas.
De tweede afbeelding is een DIY waarbij je een kaars maakt met sprinkles, je weet wel die dingen die je ook op je cake gooit. Ik weet niet of ze ook zo mooi in tact blijven wanneer je de kaars gaat branden, maar ik vind het wel een leuk effect hebben! Misschien geeft het dan ook wel zo’n marble effect.

39a967d4390ec88bea9a80a9fcfea7ab

44e34d1b69bf766f342504bd290eddc2

Deze vind ik ook erg tof, zeker aangezien we weer de donkere dagen op gaan. Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik het een beetje te veel moeite vind om zoveel gaatjes in een blikje Cola te prikken maar oké, het geeft een leuk effect!

90ea0440474ab60e276bb8e14b7122e8

Dit was in eerste instantie mijn haar inspiratie om het op deze manier te laten verven. Deze methode heet de Balayage manier, ik vind het zo mooi omdat het heel erg natuurlijk oogt. Nou heb ik het laatst ook zo laten verven en vind ik het erg mooi. Echter is mijn haar aardig lang en soms ben ik op zo’n punt dat ik het af wil knippen. Afbeelding nummer twee is mijn huidige inspiratie. Ik ga het binnenkort denk ik kort wieken en dan opnieuw zo’n verf methode laten toepassen, I like!

097899ed93b49e0862f0bbba65992fc0

ec62b3706f1fc1fa47e36b63b46ec262

Deze flesjes zijn te leuk! Het zijn denk ik oude bierflesjes geweest en op deze manier kan je ze mooi recyclen. Ik ben momenteel ook bezig met een DIY die hier op lijkt. Binnenkort volgen er foto’s van hoe het nu uiteindelijk is geworden. Ik heb laatst een spuitbus met verf gekocht en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik ben zelf niet zo’n persoon die DIY’s uitvoert, maar ik vind het wel erg leuk om het nu te doen, aangezien ik toch vakantie heb!

f526a2e3157a1e7e631ffa386ce8189f

Kijk jij wel eens op Pinterest en wat zijn jouw favoriete pin’s/afbeeldingen? Mijne zijn zeker de DIY’s!

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s