DIY’s

Ik ben laatst aan de slag gegaan om een aantal dingen een nieuw leven in te blazen. Nou heb ik mijn prullenbak en mijn kapstok een andere kleur gegeven. Ik kwam op het idee dankzij een artikel van Beautylab.nl. Ook heb ik voor een vriendin een housewarming cadeau gemaakt omdat ik het leuk vind om iets te geven voor in huis. Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat? Klik op lees verder en je zal het zien!

Ik zag een tijdje geleden dit artikel van Serena op Beautylab.nl. Zij heeft een aantal dingen een stuk leuker gemaakt door middel van koperspray. Zo gevoelig als ik ben voor dat soort dingen heb ik meteen die spray gekocht bij de Praxis en vervolgens ben ik ook aan de slag gegaan. Ik had een hele simpele Ikea prullenbak en kapstok die bijna iedereen wel in huis heeft die vaak bij de Ikea komt. Nou vond ik deze erg saai geworden en wou ik ze een nieuw kleurtje gegeven. Ik ben naar buiten gegaan, heb een kartonnen ondergrond gemaakt en ik ben ze gaan sprayen, dit heb ik in twee lagen gedaan en hieronder kan je het voor- en naresultaat zien. Ik vind het zelf erg leuk geworden!

wordpress

wordpress1

Vroeger dacht ik er niet bij na of dingen bij elkaar paste in mijn kamer. Nou had ik al een tijdje deze tijdschriftenhouder en vond ik hem echt verschrikkelijk in mijn kamer aangezien mijn kamer de kleuren roze, zwart en wit heeft. Deze tijdschriftenhouder heb ik nu mat wit gespoten, gewoon omdat het kan.

wordpress2

Laatst had een vriendin van mij een housewarming. Nou vind ik het zelf niet zo leuk om alleen geld te geven dus heb ik Pinterest geraadpleegd en toen kwam ik op een leuk idee. Ik had nog een aantal Jillz flesjes in de schuur staan en daar heb ik iets leuks mee gemaakt. Ik heb eerst de etiketten verwijderd van de flesjes en vervolgens heb ik ze ook mat wit gespoten. Door de kleur zie je ook nog mooi de lijnen die verwerkt zitten in het glas. Ik vind het zelf een tof effect hebben. Het interieur was wit/grijs, ik heb allemaal nagellakjes er bij gepakt die, die kleuren bevatten. Ik heb een rietje gedoopt in de nagellak, en vervolgens heb ik spetters op de flesjes gespoten zodat het wat leuker werd. Door middel van deze manier krijg je nergens dezelfde spetters. Om het af te maken heb ik er huishoudkaarsen ingestopt en voilà zo heb je leuke kaarsenhouders. Ik vind het zelf leuk gelukt, of zij dat vind dat ik nog een tweede :p.

wordpress3

Hergebruik jij wel eens dingen die saai zijn geworden, of juist simpele gebruiksdingen die je een nieuw leven inblaast? Ik ben zelf altijd zo’n persoon die alles nieuw wil hebben en altijd nieuwe dingen koopt. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het opknappen en knutselen aan dingen in huis begin te begrijpen. Ik ben om!

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s