NIEUWE VERSLAVING, VLOGS.

Ik heb een nieuwe verslaving erbij (die ene kan er ook nog wel bij). Ik ben zelf een enorme seriefan, ik volg de helft van de Amerikaanse series geloof ik. Maar momenteel vind ik het ook erg leuk om vlogs van mensen te volgen. Vlogs zijn dagelijkse video’s die op YouTube worden gezet waarbij de personen alles uit hun leven filmen. klik op lees verder en kijk wie mijn favoriete mensen zijn om te volgen.

Ik kan er soms echt van genieten om met mensen mee te kijken in hun leven, ik vind het ook zeer bijzonder dat ze er geld mee kunnen verdienen, maar dat is een tweede. Zo heerlijk Nederlands als ik ben heb ik natuurlijk ook altijd ergens een mening over en denk ik echt soms van doe eens normaal, of wauw dat zou ik nou nooit doen. Maar als Nederlander kan je daar vrij weinig aan doen denk ik zo :P.

Dit is mij lijstje met favoriete kanalen op Youtube die Vloggen:

Vloggloss

Manon Tilstra

Enzo Knol

Monica Geuze

Als je op de naam klikt dan kom je op het desbetreffende kanaal op YouTube terecht. Er zijn ongetwijfeld nog veel meer mensen die vloggen en die nog veel leuker zijn maar dit zijn mijn favorieten. Je kan natuurlijk niet iedereen volgen. Ik ben trouwens ook diehard fan van YouTube want ik zoek daar tegenwoordig alles op. Als ik iets moet weten of ik zoek een review van een apparaat dan gebruik ik geen Google meer maar YouTube. Kan me tegenwoordig niet eens meer inbeelden dat we vroeger geen YouTube hadden.

Kijk jij wel eens een vlog, wist je überhaupt wat het was en zit je ook vaak op YouTube? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Priscilla

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s