One year laterrrr

Wauw, bijna één jaar later na mijn laatste blogpost werd er mij gevraagd of ik mijn website qua naam wou verlengen of niet. Ik moet eerlijk toegeven dat ik echt bijna niks meer met deze blog heb gedaan sinds afgelopen augustus, ondanks dat heb ik alsnog wel elke dag bezoekers, hoe? Echt geen idee! Toen ik bij mijn statistieken keek was ik ineens verbaasd en heb ik er maar voor gekozen om meer blogposts te maken dit jaar, althans meer dan één post :P.

Ik schrijf deze blogpost met één kant van mijn haar ingevlochten aka Kim Kardashian, de tweede kant is altijd vervelender omdat je armen die houding zo niet willen volhouden. Maar goed, eerst een blogpost schrijven want zoals in het leven stel ik altijd alles uit. Sinds vorig jaar is er veel veranderd. Ik heb inmiddels jaar twee afgerond van mijn studie, mijn propedeuse behaald en over een maand vertrek ik voor vijf maanden naar Duitsland om daar mijn minor te gaan studeren. Ik vind het ontzettend spannend maar ik weet bijna 100% zeker dat ik de tijd van mijn leven ga krijgen. Niet veel mensen krijgen de kans om naar het buitenland te gaan om daar te studeren, alhoewel heel veel studenten krijgen de kans maar weinig mensen doen het echt.
Ik zit er aan te denken om mijn avonturen te gaan vloggen en deze vervolgens ook op Youtube te zetten, maar dat is toekomstwerk. Ik moet eerst opzoek gaan naar een camera, me settelen en zo verder. Wanneer ik eventueel ga vloggen, dan plaats ik deze vlogs op mijn blog, dus dit wordt dan een platform voor blogposts en vlogs. We shall see of het wat gaat worden.

Voor nu, ga ik proberen om zoveel mogelijk blogposts te schrijven, wat lastig kan worden zonder inspiratie. Maar wanneer ik even op Pinterest heb gezeten dan gaan die vingers vanzelf wel typen, denk ik zo.
Trouwens, ik ben van de week begonnen met Gilmore Girls kijken op Netflix. Wat een heerlijk programma is het toch, ik ben sowieso Sookie!

Tot snel!

Liefs,

Priscilla

P.s. dacht je ook aan Spongebob, toen je deze titel las?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s